Windbel Bloem des Levens met Rudraksha zaden

Artikelnummer: 0407P001
Vorige Artikel 8 van 16 Volgende
€ 8,95 (inclusief btw)
Specificatie :
Barcode 8719075395370
Voorraad 2 stuks

Windbel Flower of Life met Rudraksha zaden

Mooie windhanger met Flower of Life, 3 bellen en Rudraksha zaden. De bellen hebben een helder geluid.

Formaat: ca. 27 x 6 cm.

EAN code: 8719075395370

De levensbloem (Flower of life) heeft een sterk helende invloed. Alleen het ernaar kijken of er in meditatie op afstemmen kan al grote veranderingen te weeg brengen. Het is een krachtig positief symbool dat tevens zorgt voor harmonie en rust. De “Bloem des Levens” geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie.

Rudraksha is van grote betekenis voor het Hindoeïsme en Boeddhisme. De zaden van deze boom worden vaak gedragen als gebedsketting, omdat men dan beschermd zou worden door Shiva. De naam Rudraksha komt voort uit de hindoeïstische mythologie en betekent "de tranen van Shiva". Toen Shiva zijn ogen opende na een lange periode van meditatie, liet hij een traan. Deze tranen kristalliseerden na het raken van de aarde, om Rudraksha bomen te vormen. Sindsdien zijn het heilige bessen voor de hindoeïsten die veelal worden gebruikt voor het maken van mala’s. Het aantal groeven in de zaden geeft verder aan hoe bijzonder het zaad is. Meestal zijn dit er 5 (de 5 gezichten van Shiva), maar alles tussen de 1 en 21 is mogelijk. Deze groeven zijn eigenlijk compartimenten. Het aantal compartimenten bepaalt de bijzonderheid van het zaad. 

Rudraksha's verlenen de drager rust, helderheid en richting. Zij geven verkoeling aan het lichaam, verbeteren je concentratie en beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. 

Vanuit duurzaam perspectief is het mooi dat de mala’s worden gemaakt van vruchten en niet van hout. De Rudraksha bomen bieden elk groeiseizoen weer nieuwe vruchten om Rudraksha mala’s te maken.
 

Nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief.

Geen verzendkosten in Nederland en Belgie bij bestellingen boven de €75,=!   *Klik hier voor de voorwaarden.

© 2017 - 2021 ZenMomentjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel