Affirmatiekaars Onvoorwaardelijke liefde

Artikelnummer: 0406P002
Vorige Artikel 7 van 23 Volgende
€ 4,50 (inclusief btw)
Specificatie :
Barcode 8005730025462
Voorraad 1 stuk

Affirmatiekaars Onvoorwaardelijke liefde

Deze affirmatiekaars geeft een prachtig schijnsel. Brandt ongeveer 62 uur en is geschikt voor zowel binnenshuis als buiten.

Affirmatietekst op de kaars (in de talen Duits, Engels en Nederlands): 
"Onvoorwaardelijke liefde geeft kracht om te leven. Zij kan licht in ons hart laten schijnen. Wij mensen zijn eeuwig op zoek naar echte eenwording. Door onvoorwaardelijke liefde kun je voelen hoe eenvoudig het is om je met alles verbonden te voelen in zijn". 

Een kaars brengt vaak een gezellige warme sfeer in de huiskamer. Maar de kaars is ook een veelzeggend symbool, het symbool van licht, verlichting, geloof, liefde en geluk. Het ritueel van een kaars aansteken komt in vele religies voor. Door een kaars aan te steken wordt o.a. kracht, hoop, geloof, antwoorden, hulp en liefde gestuurd naar diegene die het nodig hebben. Tijdens het aansteken stuur je een wens naar degene voor wie je de kaars brandt, bijv omdat iemand ziek is, iemand wat extra hulp kan gebruiken of om de weg naar de “hemel” te verlichten voor een overledene. Daarnaast wordt het ook veel gebruikt om te mediteren.

“Zet een kaars voor je en kijk in de vlam, al is het maar vijf minuten per dag, en ik beloof je dat het je leven zal veranderen.” Mansukh Patel

Afmeting: ca. 14 x 6 cm.

Materiaal kaars: Paraffine

EAN code: 8005730025462

Let op!

Plaats brandende kaarsen niet binnen het bereik van kinderen en/of dieren. Plaats de kaars niet op een tochtende plek, dat verkort de brandtijd. Laat een brandende kaars niet onbeheerd achter. Plaats de kaars op een hittebestendige ondergrond.

Nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief.

Geen verzendkosten in Nederland en Belgie bij bestellingen boven de €75,=!   *Klik hier voor de voorwaarden.

© 2017 - 2021 ZenMomentjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel