Zoutkristal sfeerlicht, 2 waxinelichtjes

Artikelnummer: 0405P002
Artikel 1 van 3 Volgende
€ 12,95 (inclusief btw)
Specificatie :
Barcode 8719497617906
Voorraad 3 stuks

Zoutkristal sfeerlicht, 2 waxinelichtjes

Zoutkristal sfeerlicht met ruimte voor twee waxinelichtjes. Voor een mooie vlam en een gezonde atmosfeer in woon-, werk of slaapkamer.

De kleur van deze sfeerlichten kan lichter of donkerder zijn dan de afgebeelde foto. Zoutkristal is immers een natuurlijke grondstof die niet is bijgekleurd. Ook de grootte en vorm van de steen verschilt per sfeerlicht.

Land van herkomst: Pakistan.
Gewichtsklasse: ± 2000-3000g. Afmeting: ca. 17 x 10 x 9 cm.

EAN code: 8719497617906

Let op! Plaats brandende kaarsen niet binnen het bereik van kinderen en/of dieren. Plaats de kaars niet op een tochtende plek, dat verkort de brandtijd. Laat een brandende kaars niet onbeheerd achter. Plaats de kaars op een hittebestendige ondergrond.


Zoutkristal lampen verspreiden een gedempt licht dat voor een aangename sfeer in huis zorgt en heeft mogelijk een heilzame werking op uw gezondheid. Zoutsteen kan stresseczeem en huideczeem verminderen.

Zoutsteen is zo oud als de aarde. 180 miljoen jaar geleden ontstaan door het indrogen van oceanen.

Zout en licht is een sterke combinatie: Zonder licht geen leven. Licht laat ons hopen, stimuleert geest en ziel, schenkt ons kracht, levensvreugde en gezondheid. 

Licht geneest: Natuurartsen bevelen lichtbaden aan voor de gezondheid. Eigenlijk zouden we 20 minuten per dag in de buitenlucht moeten doorbrengen en licht "tanken", want ons immuunsysteem wordt versterkt door de zon. Het bevordert de stofwisseling en verhoogt het zuurstofverbruik in ons lichaam. 

Zoutkristal lamp: Een Zoutsteen lamp heeft niet de kracht van de zon, maar ook kleine hoeveelheden licht werken stimulerend. De zoutlampen verschillen allen van kleur en vorm welke zijn ontstaan door vreemde stoffen in het zout zoals extra mineralen of algen. Onderzoek heeft aangetoond dat planten beter groeien wanneer ze met gekleurd licht worden bestraald. Men neemt aan dat de kleuren rood en geel bij mensen een positieve werking hebben op groei.

Zout als therapie: Zoutkristallen lampen vormen een bron van helende krachten die zowel uitgaan van het licht als van het materiaal. Waarop berust deze bijzondere werking van Himalayazout?

Negatieve ionen zijn gezond. Zout bestaat uit atomen. Elke atoom bezit een atoomkern en een of meer elektronen die rond deze kern geplaatst zijn en de atoommantel vormen. Ionen zijn alle atomen of moleculen die teveel of te weinig elektronen hebben. Heeft een ion te weinig elektronen, dan trekt het andere elektronen aan om het tekort eenvoudig weg te werken. Dat noemt men een positief ion (schadelijk!). Heeft een ion te veel elektronen, dan wil het die kwijtraken. Dat noemt men een negatief ion (gezond!). Negatieve ionen vinden we in hoge concentraties aan zee, hooggebergte, in wouden. Zoutkristal lampen verhogen de negatieve ionen in ruimten (zeer gezond!). 

Edelstenen en mineralen zijn producten van de natuur, geen steen is hetzelfde, de foto’s zijn een indicatie, je ontvangt een soortgelijk product.

 

Nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief.

Geen verzendkosten in Nederland en Belgie bij bestellingen boven de €75,=!   *Klik hier voor de voorwaarden.

© 2017 - 2021 ZenMomentjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel