Aurora "Metta" Hart Feng-Shui Chakra Raamkristal

Artikelnummer: 0403P008
Vorige Artikel 9 van 16 Volgende
€ 6,95 (inclusief btw)
Specificatie :
Barcode 8719497610334
Voorraad 2 stuks

Aurora "Metta" Hart Feng-Shui Chakra Raamkristal

Breng positieve energie in huis met deze raamkristallen en geniet van het schouwspel van kleuren als de zon door de kristallen schijnt.

Het hartvormige kristal symboliseert "Metta - Onvoorwaardelijke Liefde". Kristallen raamdecoraties zijn bij uitstek geschikt om de feng-shui in woonkamer, slaapkamer en kantoor te verbeteren. De kleurschakeringen zijn fascinerend en levendig. De zon verhoogt dit effect nog eens extra. De 7 kleine octagon kristallen symboliseren de 7 chakra’s.

Wordt geleverd in een blauw kartonnen luxe geschenkdoos met flyer in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

Kleur: Meerkleurig

Lengte: ca. 20 cm.

EAN code: 8719497610334


Feng-Shui:

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beïnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.

Feng Shui is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk.

Nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief.

Geen verzendkosten in Nederland en Belgie bij bestellingen boven de €75,=!   *Klik hier voor de voorwaarden.

© 2017 - 2021 ZenMomentjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel