Feng Shui Bloem des Levens Raamkristal goudkleurig

Artikelnummer: 0403P010
Vorige Artikel 11 van 16 Volgende
€ 7,95 (inclusief btw)
Specificatie :
Barcode 8718969170116
Voorraad 2 stuks

Feng Shui Bloem des Levens Raamkristal goudkleurig

Breng positieve energie in huis met deze raamkristallen en geniet van het schouwspel van kleuren als de zon door de kristallen schijnt.

Deze raamhanger bestaat uit zeven kleine octagon kristallen, die de 7 chakrakleuren symboliseren, en een in epoxy hars gegoten Bloem des Levens (Flower of Life).

De raamhanger wordt geleverd in blauw kartonnen luxe geschenkdoos.

Afmeting: ca 20 cm.

Materiaal: Kristal, Messing, Acryl, Metaal

EAN code: 8718969170116


De levensbloem (Flower of life) heeft een sterk helende invloed. Alleen het ernaar kijken of er in meditatie op afstemmen kan al grote veranderingen te weeg brengen. Het is een krachtig positief symbool dat tevens zorgt voor harmonie en rust. De “Bloem des Levens” geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie.

Feng-Shui:

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beïnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.

Feng Shui is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk.

Nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief.

Geen verzendkosten in Nederland en Belgie bij bestellingen boven de €75,=!   *Klik hier voor de voorwaarden.

© 2017 - 2021 ZenMomentjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel