Aromatherapie (oliën & geurfrequenties)

Ik ben leverancier van de oliën en geurfrequenties van De Groene Linde. Momenteel heb ik nog niet alle producten op voorraad, maar ik kan alle producten van De Groene Linde wel bestellen voor je.

Daarnaast start ik nu ook op met het merk Pranarom. Om zo een meer gevarieerd assortiment te kunnen aanbieden.

Op al onze producten is naast de Algemene Voorwaarden ook de Medische Disclaimer van toepassing. Lees ook de Voorschriften voor veilig gebruik van etherische olieën.


De Groene Linde geurfrequenties:

De Groene Linde is een familiebedrijf in Noord Holland. Die sinds 2007 actief is op de consumenten- en zakelijke markt. Zij hebben zich toegelegd op het vervaardigen van helende geurfrequenties. Dit zijn unieke mengsels van natuurzuivere etherische oliën rondom verschillende levensthema’s. Vooral de energetische toepassingen van de etherische olie staan daarbij voorop. Daarnaast voeren zij een uitgebreid assortiment etherische oliën. Het is bekend dat geuren een positief effect hebben op het lichaam. Maar ook op emotioneel, energetisch en spiritueel niveau hebben etherische oliën een verbluffend effect. Om dit effect te garanderen wordt er uitsluitend met natuurzuivere grondstoffen van hoge kwaliteit gewerkt. Al hun helende geurcomposities worden met de hand gemaakt.

  • 100% natuurzuiver. De etherische oliën zijn met zorg uitgezocht en ingekocht op verschillende plekken over de gehele wereld. Ze werken alleen met 100% natuurzuivere etherische oliën van hoge kwaliteit, waarvan bekend is dat de winning geen schade heeft veroorzaakt aan mens, dier en natuur.
  • Hun ruime assortiment gebruiken ze zelf om hun unieke Geurfrequenties te vervaardigen.
  • Al hun helende geurcomposities worden met de hand vervaardigd in Nederland.
  • De geurfrequenties ontstaan door de intentie uit te spreken en te verbinden met de Bron. Door de intentie en het kunnen aanvoelen van het thema komt het tot bijzondere combinaties.
  • Het is een klein familiebedrijf in Nederland.
  • Getest in de praktijk bij particulieren en professionals

Pranarom:

Pranarôm – expert in de wetenschappelijke aromatherapie
Al meer dan 25 jaar biedt Pranarôm de beste etherische oliën aan voor gezondheid en welzijn. Pranarôm is de expert in de wetenschappelijke aromatherapie en ontwikkelt producten van de hoogste kwaliteit op basis van 100 % zuivere en natuurlijke etherische oliën, met waar mogelijk biologische ingrediënten. Elk product is het resultaat van diepgaand wetenschappelijk onderzoek en wordt streng gecontroleerd. 

Om steeds een onberispelijke kwaliteit te garanderen gaat Pranarôm als volgt te werk:

  • Voorkeur voor bio gecertificeerde grondstoffen en bij gebrek hieraan, voor in het wild geplukte planten op niet behandelde terreinen.
  • Tweevoudige analyse van alle loten van essentiële oliën: intern en door een onafhankelijk laboratorium. De analyses worden uitgevoerd rekening houdend met de Europese farmacopee, de AFNOR normen en strikte interne normen. 
  • Geen ingrediënten van GGO (Genetisch Gemodificeerd Organisme).

 

Nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief.

Geen verzendkosten in Nederland en Belgie bij bestellingen boven de €75,=!   *Klik hier voor de voorwaarden.

© 2017 - 2022 ZenMomentjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel