Aromabranders & geurhangers

Aromabranders zijn geschikt voor waxmelts, etherische oliën, kerkwierook of Resin wierook.

De geurhanger kan je overal ophangen: in je auto, op kantoor, naast je bed, etc etc.

Oliebranders worden als volgt gebruikt:

Etherische olie: U druppelt 2-3 druppels ( gemixed met water voor het beste effect) in het kommetje bovenop de brander. Steek vervolgens het theelichtje aan en plaatst het onder het kommetje. Door de kaars wordt het olie (met water) verdampt. Hierdoor krijgt u een lekkere geur in de omgeving van de brander. Houdt wel het waterpeil in de gaten, als het droogkookt zal de olie verbranden, minder lekker ruiken en een veel te sterke geur verspreiden. Ook is dit niet goed voor de aromabrander zelf.

Waxmelts: Leg de waxmelt in de aromabrander, steek het kaarsje aan en de waxmelt verspreid een heerlijke geur. 

Resin wierook (harswierook): Je vult het cupje van de brander met water en doet er een aantal korrels harswierook bij. Steek het theelichtje aan. Zodra het water op temperatuur is komt het aroma van de wierook vrij.

Kerkwierook: Haal, indien mogelijk, het schaaltje van de brander af, en vouw een stukje aluminium-folie over het gat heen, met een klein kuiltje in het midden voor de korrels. Als het schaaltje vast zit leg je het aluminiumfolie in het schaaltje en hoog je eventueel het waxinelichtje wat op door het op een ander omgekeerd waxinelichtje te zetten, zo komt de vlam dichter bij het schaaltje, zodat de kruiden warm genoeg worden. 

Let op! 

Wanneer u het water achterwege laat zal de olie verbranden, minder lekker ruiken en een veel te sterke geur verspreiden. Plaats brandende kaarsen niet binnen het bereik van kinderen en/of dieren. Plaats de kaars niet op een tochtende plek, dat verkort de brandtijd. Laat een brandende kaars niet onbeheerd achter. Plaats de kaars op een hittebestendige ondergrond.

Op al onze producten is naast de Algemene Voorwaarden ook de Medische Disclaimer van toepassing.

Sorteer op
 • Boeddha hoofd wit oliebrander / aromabrander
  Boeddha hoofd wit oliebrander / aromabrander

  Boeddha hoofd wit oliebrander / aromabranderMooie Boeddha aromabrander. Een Boeddhahoofd is erg rustgevend. Een deel van het hoofd is afneembaar en geeft toegang tot het kommetje waarin olie gedruppeld kan worden.

  Wil je weten…

  € 10,75
 • Boeddhahoofd zwart aromabrander / oliebrander
  Boeddhahoofd zwart aromabrander / oliebrander

  Boeddhahoofd zwart aromabrander / oliebranderMooie Boeddha aromabrander. Een Boeddhahoofd is erg rustgevend. Een deel van het hoofd is afneembaar en geeft toegang tot het kommetje waarin olie gedruppeld kan worden.

  Wil je weten…

  € 10,75
 • Witte Uil Aromabrander
  Witte Uil Aromabrander

  Witte Uil AromabranderDeze oliebrander is erg stijlvol, mooi én praktisch. Uitgevoerd in de vorm van een uil, heeft de brander een vriendelijke uitstraling. De white owl oil burner is erg geschikt voor aromatherapie en om cadeau…

  € 11,75
 • Cauldron (heksenketel) Aromabrander
  Cauldron (heksenketel) Aromabrander

  Cauldron (heksenketel) AromabranderDeze aromabrander is geïnspireerd op de heksenketel. Ketels werden vroeger gebruikt om mee te koken maar in de mythologie wordt het door heksen gebruikt om toverdrankjes te maken.

  Aan de…

  € 15,95
 • Geurhanger
  Geurhanger

  Geurhanger voor etherische olieEen leuk klein flesje inclusief ophangkoord om bijvoorbeeld in je auto te hangen of op kantoor aan je computer. Er kan 6 ml van jouw favoriete olie in zodat je deze overal ruikt!

  Het flesje wordt…

  € 8,95

Nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief.

Geen verzendkosten in Nederland en Belgie bij bestellingen boven de €75,=!   *Klik hier voor de voorwaarden.

© 2017 - 2022 ZenMomentjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel