Over ZenMomentjes

Mij naam is Valerie. Ik ben Usui Reiki-master en ingewijd in de Dolfijn Reiki en Shambhalla 1e & 2e graad, daarnaast ben ik Edelsteen- & Bach Bloesemtherapeut. Binnenkort kan ik officieel ook Aromatherapeut toevoegen aan mijn lijstje.

ZenMomentjes heb ik geopend met de intentie om een webshop met betaalbare spirituele producten aan te bieden, met daarnaast persoonlijk advies betreffende aroma-, edelsteen- en Bach Bloesemtherapie.

Wij zijn aangesloten bij vele groothandels en ben zo altijd op de hoogte van de leukste aanbiedingen, waardoor wij ook de prijzen laag kunnen houden. 

Wij werken zoveel mogelijk met 100% natuurlijke producten. De oliën, waxmelts & geurfrequenties zijn zeker 100% puur natuurlijk.

Zo gebruiken wij bio foliezakjes en biologische verpakkingschips of hergebruiken de verpakkingsmaterialen en verpakkingen van onze leveranciers.  Hierdoor kan het dus voorkomen dat wij soms niet-biologische verpakkingsmaterialen herbruiken. Uw bestelling kan dus ook in een “2e hands” doos verstuurd worden.

Regelmatig zullen er nieuwe producten op de website geplaatst worden. Dus houd de site in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je meer info, mail ons dan of vul het contactformulier in.

Wij wensen je veel plezier in de webshop van ZenMomentjes.

Laat je verrassen, droom heerlijk weg en Geniet!

 

Nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief.

Geen verzendkosten in Nederland en Belgie bij bestellingen boven de €75,=!   *Klik hier voor de voorwaarden.

© 2017 - 2022 ZenMomentjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel