Zoutsteen branders

Zoutsteen himalaya kan rustgevend en kalmerend werken voor je gaat slapen, het geeft een ontspannend effect. Zoutsteen kan mogelijk stresseczeem en huideczeem verminderen. Zoutkristal lampen verspreiden een gedempt licht dat voor een aangename sfeer in huis zorgt en kan een heilzame werking op uw gezondheid hebben.

Zoutsteen is zo oud als de aarde. 180 miljoen jaar geleden ontstaan door het indrogen van oceanen. Zout en licht is een sterke combinatie: Zonder licht geen leven. Licht laat ons hopen, stimuleert geest en ziel, schenkt ons kracht, levensvreugde en gezondheid. 

Zout als therapie: Zoutkristallen lampen vormen een bron van helende krachten die zowel uitgaan van het licht als van het materiaal. Waarop berust deze bijzondere werking van Himalayazout? Negatieve ionen zijn gezond. Zout bestaat uit atomen. Elke atoom bezit een atoomkern en een of meer elektronen die rond deze kern geplaatst zijn en de atoommantel vormen. Ionen zijn alle atomen of moleculen die teveel of te weinig elektronen hebben. Heeft een ion te weinig elektronen, dan trekt het andere elektronen aan om het tekort eenvoudig weg te werken. Dat noemt men een positief ion (schadelijk!). Heeft een ion te veel elektronen, dan wil het die kwijtraken. Dat noemt men een negatief ion (gezond!). Negatieve ionen vinden we in hoge concentraties aan zee, hooggebergte, in wouden. Zoutkristal lampen verhogen de negatieve ionen in ruimten (zeer gezond!).

Op al onze producten is naast de Algemene Voorwaarden ook de Medische Disclaimer van toepassing.

Sorteer op
 • -19%

  Zoutkristal sfeerlicht yin en yang (2-delig)
  Zoutkristal sfeerlicht yin en yang (2-delig)

  Zoutkristal sfeerlicht yin en yang (2-delig)Aanbieding: deze yinyang sfeerlichten zijn niet geheel perfect, ze zijn in bezit van kleine schoonheidsfoutjes, bijv kleurverschil, niet egaal/breuklijnen, etc

  Zoutkristal sfeerlicht in…

  € 27,95 € 22,50
 • Zoutkristal sfeerlicht, 1 waxinelichtje
  Zoutkristal sfeerlicht, 1 waxinelichtje

  Zoutkristal sfeerlicht, 1 waxinelichtjeVoor een mooie vlam en een gezonde atmosfeer in woon-, werk of slaapkamer.

  De kleur van deze sfeerlichten kan lichter of donkerder zijn dan de afgebeelde foto. Zoutkristal is immers een…

  € 8,95
 • Zoutkristal sfeerlicht, 2 waxinelichtjes
  Zoutkristal sfeerlicht, 2 waxinelichtjes

  Zoutkristal sfeerlicht, 2 waxinelichtjesZoutkristal sfeerlicht met ruimte voor twee waxinelichtjes. Voor een mooie vlam en een gezonde atmosfeer in woon-, werk of slaapkamer.

  De kleur van deze sfeerlichten kan lichter of…

  € 12,95
 • Zoutkristal sfeerlicht, 3 waxinelichtjes
  Zoutkristal sfeerlicht, 3 waxinelichtjes

  Zoutkristal sfeerlicht 3 waxinelichtjesZoutkristal sfeerlicht met ruimte voor drie waxinelichtjes, op een rij of in driehoekvorm.
  Voor een mooie vlam en een gezonde atmosfeer in woon-, werk of slaapkamer.De kleur van deze…

  € 18,95
 • Zoutkristallamp op houten voet met stekker
  Zoutkristallamp op houten voet met stekker

  Zoutkristallamp op houten voet met stekkerDeze zoutkristallamp creërt een zuivere en prettige kameratmosfeer. Het diffuse licht geeft een warme gloed en harmonische verstilling. Getalenteerde handwerklieden selecteren, bewerken…

  € 24,95

Nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief.

Geen verzendkosten in Nederland en Belgie bij bestellingen boven de €75,=!   *Klik hier voor de voorwaarden.

© 2017 - 2022 ZenMomentjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel