Nieuwsbrieven

Lees hier de laatste nieuwsbrief. Wil je als 1e op de hoogte zijn van de nieuwe aanbiedingen?

Meld je dan hier aan voor de Nieuwsbrief en ontvang hem elke maand in je mailbox.

 

 

Beste klant,

Hartelijk welkom bij de Nieuwsbrief van ZenMomentjes. In deze nieuwsbrief ontvang je het laatste nieuws & mededelingen omtrent de webshop en de aanbiedingen voor de aankomende maanden. Je ontvangt deze e-mail omdat je bent geabonneerd op onze nieuwsbrief.


Het is weer even geleden dat de laatste nieuwsbrief uitkwam. We hebben er dit jaar voor gekozen om alleen een nieuwsbrief uit te brengen als we nieuwtjes hebben, dus dat kan ook eens in het kwartaal zijn ipv maandelijks. Op deze manier kunnen we nuttige & interessante informatie over de webshop brengen.


Ondertussen hebben we weer diverse nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment.

 • Onze Backflow collectie is uitgebreid met nieuwe kegels en branders. 
 • We hebben op veler verzoek weer mooie Lotussfeerlichten toegevoegd aan ons assortiment.
 • Tevens hebben we mooie ansichtkaarten toegevoegd om in deze bijzondere tijd mensen een hart onder de riem te steken. Een mooi gebaar naar onze dierbaren die we nu even niet kunnen knuffelen.
 • De Tarot & Wicca afdeling is nu uitgebreid met kistjes waar je de kaarten in kan bewaren en we hebben mooie runen en wiccastenen ingekocht.

Aromatherapie:

Wij zijn leverancier van De Groene Linde aromatherapie. Hier zijn wij altijd nog uitermate tevreden over. Om de klant toch wat meer keuze te bieden hebben wij besloten om naast De Groene Linde ook een ander merk te gaan uitproberen.

Onze keuze is gevallen op het merk Pranarôm:

Al meer dan 25 jaar biedt Pranarôm de beste etherische oliën aan voor gezondheid en welzijn. Pranarôm is de expert in de wetenschappelijke aromatherapie en ontwikkelt producten van de hoogste kwaliteit op basis van 100 % zuivere en natuurlijke etherische oliën, met waar mogelijk biologische ingrediënten. Elk product is het resultaat van diepgaand wetenschappelijk onderzoek en wordt streng gecontroleerd. 

Om steeds een onberispelijke kwaliteit te garanderen gaat Pranarôm als volgt te werk:

 • Voorkeur voor bio gecertificeerde grondstoffen en bij gebrek hieraan, voor in het wild geplukte planten op niet behandelde terreinen.
 • Tweevoudige analyse van alle loten van essentiële oliën: intern en door een onafhankelijk laboratorium. De analyses worden uitgevoerd rekening houdend met de Europese farmacopee, de AFNOR normen en strikte interne normen. 
 • Geen ingrediënten van GGO (Genetisch Gemodificeerd Organisme).

Wij hebben nu nog een beperkt assortiment van dit merk, maar willen dit in de toekomst verder gaan uitbreiden. Ben je opzoek naar een olie van Pranarôm die wij nog niet op voorraad hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@zenmomentjes.nl.

Ook als je een bepaald merk zoekt kan je altijd contact opnemen met ons, zodat we kunnen kijken of we dit ook aan ons assortiment kunnen toevoegen. Wij staan altijd open voor suggesties.


Edelstenen:

Edelstenen zijn voor ons een belangrijk item in de webshop. Wij zijn dan ook blij dat wij ons assortiment weer hebben mogen uitbreiden met mooie gladde hartvormige meditatie- of knuffelstenen. Deze stenen liggen lekker in de hand, dus perfect om mee te mediteren/knuffelen. Naast de Rozenkwarts en Seleniet die we al hadden hebben we het assortiment uitgebreid met Aventurijn, Jade (erg fijn voor HSP kinderen) en Bergkristal.

Ook hebben we 2 bijzondere edelsteenhangers aangeschaft:

 • Quantum Quattro: Quantum Quattro is een combinatie van Shattuckiet, Dioptaas, Chrysocolla, Malachiet en Rookkwarts. Het kan ondersteunend werken bij je spirituele ontwikkeling en brengt evenwicht, balans en vrede met zich mee. 
 • Super Seven: Super Seven bestaat uit zeven sterke mineralen: Amethist, Rookkwarts, Kwarts, Goethiet, Lepidochrosiet, Rutiel en Cacoxeniet. Het is de steen met de krachtigste vibratie en daarom de perfecte begeleiding voor spiritueel werkers en healers. 

Wil je meer weten over de werking van edelstenen klik dan hier voor meer info.

Naast deze 2 spirituele hangers hebben we ook nog een Obsidiaan en Sneeuwvlok Obsidiaan edelsteenhanger toegevoegd.  Twee mooie edelstenen die meer aardende eigenschappen hebben.


De lente is begonnen en dus komen ook de hooikoorts klachten weer om de hoek kijken.

Om deze klachten een beetje te verlichten hebben wij de volgende etherische oliën in ons assortiment:

Ook hebben wij een heerlijke inhaler ter ondersteuning bij hooikoorts: De Allergy Control inhaler en kan je ook altijd de Sinus Clear inhaler gebruiken om de neusholtes vrij te maken.

Je kan ook het volgende mengsel maken om in een aromabrander te branden of om op een doekje of in een flesje te doen om af en toe aan te ruiken:

 • 30 druppels Lavendelolie
 • 25 druppels Pepermuntolie
 • 15 druppels Tea Tree olie

Heb je een vraag over een product of zoek je iets speciaals neem dan contact op via info@zenmomentjes.nl of via het contactformulier op de site. Wij staan ook altijd open voor suggesties betreffende nieuwe artikelen voor ons assortiment.

Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Tot ziens op http://www.zenmomentjes.nl/ 

Laat je verrassen, droom heerlijk weg en Geniet!

Warme groet,

     Valerie    

  

 

Kijk voor de actievoorwaarden op onze site onder Voorwaarden Kortingsacties

 

 

Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Afmelden nieuwsbrief
© 2017 - 2019 ZenMomentjes by Valerie | typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief.

Geen verzendkosten in Nederland en Belgie bij bestellingen boven de €75,=!   *Klik hier voor de voorwaarden.

© 2017 - 2022 ZenMomentjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel