Windgongen en windspinners

Breng positieve energie in huis, op je balkon of in de tuin met deze windspinners. Hang ze aan de schutting, schuur of plafond van een afdakje.

Een windgong komt oorspronkelijk uit het Oosten. Het geluid ervan heeft iets mystieks en vrolijks. De volgorde van klanken wordt bepaald door de wind en het volume van de klanken wordt bepaald door de windkracht. Door het mooie spel van de gong kom je tot jezelf. De windgongs creëren een rustgevende atmosfeer zowel in als om het huis.

Windgongen worden veel in de Feng Shui gebruikt. Zo kan een windgong je beschermen tegen negatieve energieën en de circulatie van de Chi energie activeren en bevorderen. Er zijn in de Feng Shui een aantal richtlijnen voor de plek om windgongs op te hangen: het materiaal waarvan ze zijn gemaakt, het aantal buizen, staafjes of bellen, en de symbolen in het ontwerp. In het noorden, noordwesten en westen kun je het beste een metalen windgong hangen. In het zuidwesten en noordoosten een windgong van keramiek en in het oosten, zuidoosten en zuiden een windgong van hout.

De windgong wordt ook vaak gebruikt bij muzikale ondersteuning zoals meditatie, healing en relaxing. Maar je kunt hem natuurlijk ook decoratief ophangen in huis of in de tuin, maar wel daar waar af en toe wind langskomt.

 

Op al onze producten is naast de Algemene Voorwaarden ook de Medische Disclaimer van toepassing.

Sorteer op
 • Windgong Yin Yang Zwart 40 cm
  Windgong Yin Yang Zwart 40 cm

  Windgong Yin Yang Zwart 40 cmFeng Shui Yin Yang windgong, met 5 aluminium tubes welke een zeer helder geluid geven. De kleur is zwart met witte tekens.

  De 5 tubes varieren in lengte tussen de 12 en 16 cm. De totale lengte is 40…

  € 4,95
 • Vortex Windspinner Aquablauw 30-32 cm
  Vortex Windspinner Aquablauw 30-32 cm

  Vortex Windspinner Aquablauw 30-32 cmWanneer deze betoverende Vortex Spinner met glazen bal draait in de wind, lijkt de bal op en neer te klimmen. Het creert een opvallende illusie wat erg leuk is om te zien.

  Een perfecte keuze…

  € 15,95
 • Vortex Windspinner Amber 30-32 cm
  Vortex Windspinner Amber 30-32 cm

  Vortex Windspinner Amber 30-32 cmWanneer deze betoverende Vortex Spinner met glazen bal draait in de wind, lijkt de bal op en neer te klimmen. Het creert een opvallende illusie wat erg leuk is om te zien.

  Een perfecte keuze voor…

  € 15,95
 • Vortex Windspinner Groen 30-32 cm
  Vortex Windspinner Groen 30-32 cm

  Vortex Windspinner Groen 30-32 cmWanneer deze betoverende Vortex Spinner met glazen bal draait in de wind, lijkt de bal op en neer te klimmen. Het creert een opvallende illusie wat erg leuk is om te zien.

  Een perfecte keuze voor…

  € 15,95
 • Windgong Yin Yang Zilver Zwart 40 cm
  Windgong Yin Yang Zilver Zwart 40 cm

  Windgong Yin Yang Zilver Zwart 40 cmFeng Shui Yin Yang windgong, met 5 aluminium tubes welke een zeer helder geluid geven. De kleur is zilver met zwarte tekens.

  De 5 tubes varieren in lengte tussen de 12 en 16 cm. De totale…

  € 4,95
 • Twister van gekleurd bamboe, 50 cm lang
  Twister van gekleurd bamboe, 50 cm lang

  Twister van gekleurd bamboe, 50 cm langZeer mooie wind twister gemaakt van bamboe voor binnen of buiten uw huis. In contact met wind gaan deze twisters prachtig draaien met een zeer mooie effect als gevolg. Erg leuk om uw huis of…

  € 4,75
 • Windbel Bloem des Levens met Rudraksha zaden
  Windbel Bloem des Levens met Rudraksha zaden

  Windbel Flower of Life met Rudraksha zadenMooie windhanger met Flower of Life, 3 bellen en Rudraksha zaden. De bellen hebben een helder geluid.

  Formaat: ca. 27 x 6 cm.

  EAN code: 8719075395370

  De levensbloem (Flower of life)…

  € 8,95

Nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief.

Geen verzendkosten in Nederland en Belgie bij bestellingen boven de €75,=!   *Klik hier voor de voorwaarden.

© 2017 - 2022 ZenMomentjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel