Backflow wierook 

De rook van de kegel stroomt langzaam van boven naar beneden en vult de bak eronder om zo een mistig effect te veroorzaken. Heerlijk om naar te staren en tot rust te komen. Het lijkt nog het meest op de mist die een aroma diffuser produceert, de mist blijft lang in het reservoir hangen en vormt als het ware een mooi schouwspel om naar te kijken. Over het algemeen branden de kegels tussen de 15 en 20 minuten afhankelijk van de luchtstroom in uw huis en de soort wierook of brander. Onze wierookbrander zorgt voor een ontspannen sfeer en geeft unieke trapsgewijze rook weer.

Elke backflow wierookbrander kan worden gebruikt met onze volledig natuurlijke wierookkegels met terugstroming. Houd dagelijkse spanningen laag met onze hoogwaardige wierook en deze betoverende smokey wierookbrander.

 

Let op!

Plaats brandende wierook niet binnen het bereik van kinderen en/of dieren. Plaats de wierook niet op een tochtende plek, dat verkort de brandtijd. Laat brandende wierook niet onbeheerd achter. Plaats de wierook op een hittebestendige ondergrond.

 

Op al onze producten is naast de Algemene Voorwaarden ook de Medische Disclaimer van toepassing.

Sorteer op
 • Satya Rose Backflow kegel
  Satya Rose Backflow kegel

  Satya Rose Backflow kegelPerfecte cones om te gebruiken in de populaire waterfall burners. Deze wierook geeft een mooi stromend effect in de backflow wierookbrander.

  Om optimaal te kunnen genieten van de wierookkegel, plaats je…

  € 3,50
 • Satya White Sage Backflow kegel
  Satya White Sage Backflow kegel

  Satya White Sage Backflow kegelPerfecte cones om te gebruiken in de populaire waterfall burners. Deze wierook geeft een mooi stromend effect in de backflow wierookbrander.

  Witte salie is ideaal om ruimtes en voorwerpen…

  € 3,50
 • Backflow Wierookkegels - Agarwood
  Backflow Wierookkegels - Agarwood

  Backflow Wierookkegels - AgarwoodPerfecte cones om te gebruiken in de populaire waterfall burners. Deze wierook geeft een mooi stromend effect in de backflow wierookbrander. Om optimaal te kunnen genieten van de wierookkegel,…

  € 5,95
 • Backflow Wierookkegels - Sandalwood
  Backflow Wierookkegels - Sandalwood

  Backflow Wierookkegels - SandalwoodPerfecte cones om te gebruiken in de populaire waterfall burners. Deze wierook geeft een mooi stromend effect in de backflow wierookbrander. Om optimaal te kunnen genieten van de wierookkegel,…

  € 5,95
 • Backflow Wierookkegels - Vanilla
  Backflow Wierookkegels - Vanilla

  Backflow Wierookkegels - VanillaPerfecte cones om te gebruiken in de populaire waterfall burners. Deze wierook geeft een mooi stromend effect in de backflow wierookbrander. Om optimaal te kunnen genieten van de wierookkegel,…

  € 3,75
 • Goloka Nature's Jasmine cones voor BackFlow waterval branders
  Goloka Nature's Jasmine cones voor BackFlow waterval branders

  Goloka Nature's Jasmine cones voor BackFlow waterval brandersPerfecte cones om te gebruiken in de populaire waterfall burners. Deze wierook geeft een mooi stromend effect in de backflow wierookbrander.

  Om optimaal te kunnen…

  € 4,95
 • Goloka Dragonblood cones voor BackFlow waterval branders
  Goloka Dragonblood cones voor BackFlow waterval branders

  Goloka Dragonblood cones voor BackFlow waterval brandersPerfecte cones om te gebruiken in de populaire waterfall burners. Deze wierook geeft een mooi stromend effect in de backflow wierookbrander.

  Om optimaal te kunnen genieten…

  € 4,95
 • Goloka Palo Santo cones voor BackFlow waterval branders
  Goloka Palo Santo cones voor BackFlow waterval branders

  Goloka Palo Santo cones voor BackFlow waterval brandersPerfecte cones om te gebruiken in de populaire waterfall burners. Deze wierook geeft een mooi stromend effect in de backflow wierookbrander.

  Om optimaal te kunnen genieten…

  € 4,95
 • Goloka Nature's Lavender cones voor BackFlow waterval branders
  Goloka Nature's Lavender cones voor BackFlow waterval branders

  Goloka Nature's Lavender cones voor BackFlow waterval brandersPerfecte cones om te gebruiken in de populaire waterfall burners. Deze wierook geeft een mooi stromend effect in de backflow wierookbrander.

  Om optimaal te kunnen…

  € 4,95
 • Goloka Sandalwood cones voor BackFlow waterval branders
  Goloka Sandalwood cones voor BackFlow waterval branders

  Goloka Sandalwood cones voor BackFlow waterval brandersPerfecte cones om te gebruiken in de populaire waterfall burners. Deze wierook geeft een mooi stromend effect in de backflow wierookbrander.

  Om optimaal te kunnen genieten…

  € 4,95
 • Goloka The Buddha cones voor BackFlow waterval branders
  Goloka The Buddha cones voor BackFlow waterval branders

  Goloka The Buddha cones voor BackFlow waterval brandersPerfecte cones om te gebruiken in de populaire waterfall burners. Deze wierook geeft een mooi stromend effect in de backflow wierookbrander.

  Om optimaal te kunnen genieten…

  € 4,95
 • Backflow Wierrookkegels - Green Tea
  Backflow Wierrookkegels - Green Tea

  Backflow Wierrookkegels - Green TeaPerfecte cones om te gebruiken in de populaire waterfall burners. Deze wierook geeft een mooi stromend effect in de backflow wierookbrander. Om optimaal te kunnen genieten van de wierookkegel,…

  € 3,75

Nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief.

Geen verzendkosten in Nederland en Belgie bij bestellingen boven de €75,=!   *Klik hier voor de voorwaarden.

© 2017 - 2022 ZenMomentjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel