Smudge

Hier vindt je Heilig Hout, Salie e.a. smudge artikelen.

Palo Santo / Heilig Hout
Palo Santo ( Heilig hout) is een houtsoort die al eeuwen gebruikt wordt door medicijnmannen en sjamanen in Peru en Ecuador bij rituelen. Het werd gebruikt bij ceremoniën , rituelen, genezings- en zuiveringssessies om het negatieve in de omgeving te reinigen. Tegenwoordig wordt de Palo Santo Hout veelal gebruikt om ruimtes en voorwerpen energetisch te reinigen, vergelijkbaar als witte salie. 

Voor veel mensen heeft Witte Salie een te indringende geur en kiest men daarom steeds vaker voor Palo Santo Hout. Palo Santo heeft een zachte, zoete, warme en rustgevende geur en werkt volgens de gebruikers minstens net zo goed als witte salie.

 

Op al onze producten is naast de Algemene Voorwaarden ook de Medische Disclaimer van toepassing.

Sorteer op
 • Palo Santo Stokjes 50 gram
  Palo Santo Stokjes 50 gram

  Deze Palo Santo komt rechtstreeks uit Peru en beschikt over de beste kwaliteit. De Palo Santo houtjes komen uit het Andes gebied ( Peru ) en worden daar op natuurlijke wijze gewonnen uit takken of bomen die omgevallen zijn.

  Wat…

  € 8,50
 • Nieuw!

  Abalone schelp ca. 12-16 cm
  Abalone schelp ca. 12-16 cm

  Abalone schelpen, ook wel Paua (parelmoer) Schelp genoemd, zijn rond met 2-3 spiralen. De laatste spiraal is uitgegroeid tot een grote "oor"-achtige vorm, die de naam 'oor-schelp' krijgt. Door het parelmoer aan de binnenkant is de…

  € 8,95
 • White Sage Smudge mini
  White Sage Smudge mini

  White Sage Smudge miniWitte salie in een bosje bijeen gebonden. Ideaal om een ruimtes en voorwerpen energetisch mee te reinigen. De Salie wordt per bosje verkocht.

  Gebruik:

  Steek één eind van een saliestokje aan en laat deze…

  € 7,95
 • White Sage Smudge large
  White Sage Smudge large

  White Sage Smudge largeWitte Salie in een bosje bijeen gebonden. Ideaal om een ruimtes en voorwerpen energetisch mee te reinigen. De Salie wordt per bosje verkocht.

  Gebruik:

  Steek één eind van een saliestokje aan en laat deze…

  € 13,95

Nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief.

Geen verzendkosten in Nederland en Belgie bij bestellingen boven de €75,=!   *Klik hier voor de voorwaarden.

© 2017 - 2022 ZenMomentjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel